Gremolata Maken by Charlie Hedo audiobook

Gremolata Maken

By Charlie Hedo
Read by Miss Poes

philip van den bossche
0.52 Hours 1
Format : Digital Download (In Stock)
  • $2.99
    or 1 Credit

    ISBN: 9781664925755

Waarvoor bel ik je nu weer? Hèhè Anne, je lieve echtgenoot … zou die een schommelpaard kunnen herstellen? Het is stuk. Een paard dat schommelt, op twee houten leggers. Die leggers zijn gebroken, - van het paard losgekomen, door mijn schuld. Mijn man had dat paard op de kop weten te tikken, Anne, hij heeft er weken naar gezocht, voor zijn neefje, dat morgen jarig is. Het is geen plastic rommel, nee, hij wou een degelijk houten paard dat met stielkennis is ontworpen en gisteren vond hij op internet eindelijk wat hij zocht, een heel mooi ambachtelijk in elkaar gefikst schommelpaard en hij was zo blij en zijn neefje keek er zo naar uit, naar morgen dus … en toen … en toen maakte ik het paard stuk. Het was een hengst. Een schommelhengst dus. In de logeerkamer stond hij, veilig en wel. Een nieuw verhaal in de Howtife Monoloog-reeks.

Learn More
Membership Details
  • Only $12.99/month gets you 1 Credit/month
  • Cancel anytime
  • Hate a book? Then we do too, and we'll exchange it.
See how it works in 15 seconds

Summary

Summary

Waarvoor bel ik je nu weer?

Hèhè Anne, je lieve echtgenoot … zou die een schommelpaard kunnen herstellen?

Het is stuk.

Een paard dat schommelt, op twee houten leggers. Die leggers zijn gebroken, - van het paard losgekomen, door mijn schuld.

Mijn man had dat paard op de kop weten te tikken, Anne, hij heeft er weken naar gezocht, voor zijn neefje, dat morgen jarig is.

Het is geen plastic rommel, nee, hij wou een degelijk houten paard dat met stielkennis is ontworpen en gisteren vond hij op internet eindelijk wat hij zocht, een heel mooi ambachtelijk in elkaar gefikst schommelpaard en hij was zo blij en zijn neefje keek er zo naar uit, naar morgen dus … en toen … en toen maakte ik het paard stuk.

Het was een hengst.

Een schommelhengst dus. In de logeerkamer stond hij, veilig en wel.

Een nieuw verhaal in de Howtife Monoloog-reeks.

Reviews

Reviews

Author

Author Bio: Charlie Hedo

Author Bio: Charlie Hedo

Titles by Author

Details

Details

Available Formats : Digital Download
Category: Fiction/Literary
Runtime: 0.52
Audience: Adult
Language: English