Hotwife Bedrog by Charlie Hedo audiobook

Hotwife Bedrog

By Charlie Hedo
Read by Miss Poes

philip van den bossche
0.38 Hours 1
Format : Digital Download (In Stock)
  • $2.99
    or 1 Credit

    ISBN: 9781662239168

Murielle vertelt over de dag dat zij en haar man vrienden werden met Steve. Het was op vakantie in Spanje. Steve zocht contact met je in de bar van ons hotel, zegt Murielle tegen haar man. "Weet je dat nog John? Jij en Steve werden beste vrienden. Maar eigenlijk had ik hem de dag daarvoor al leren kennen. Dat wist jij niet. Dat wisten alleen Steve en ik." Terwijl haar echtgenoot John haar verwent, biecht Murielle een spannend avontuur op. Een avontuur dat onschuldig begon maar grotesk eindigt. "Steve bood aan me te masseren terwijl jij in ons hotel lag te slapen. Zeg nu zelf John, wie zegt nu neen tegen een doodgewone, deugddoende schoudermassage?" Hotwife Bedrog is een nieuw, super spannend verhaal in de reeks Hotwife Monologen. Ook als audiobook te verkrijgen.

Learn More
Membership Details
  • Only $12.99/month gets you 1 Credit/month
  • Cancel anytime
  • Hate a book? Then we do too, and we'll exchange it.
See how it works in 15 seconds

Summary

Summary

Murielle vertelt over de dag dat zij en haar man vrienden werden met Steve. Het was op vakantie in Spanje. Steve zocht contact met je in de bar van ons hotel, zegt Murielle tegen haar man. "Weet je dat nog John? Jij en Steve werden beste vrienden. Maar eigenlijk had ik hem de dag daarvoor al leren kennen. Dat wist jij niet. Dat wisten alleen Steve en ik."

Terwijl haar echtgenoot John haar verwent, biecht Murielle een spannend avontuur op. Een avontuur dat onschuldig begon maar grotesk eindigt. "Steve bood aan me te masseren terwijl jij in ons hotel lag te slapen. Zeg nu zelf John, wie zegt nu neen tegen een doodgewone, deugddoende schoudermassage?"

Hotwife Bedrog is een nieuw, super spannend verhaal in de reeks Hotwife Monologen. Ook als audiobook te verkrijgen.

Reviews

Reviews

Author

Author Bio: Charlie Hedo

Author Bio: Charlie Hedo

Titles by Author

Details

Details

Available Formats : Digital Download
Category: Fiction/Literary
Runtime: 0.38
Audience: Adult
Language: English