Különbségek A Szcientológia És Más Filozófiák Között (Differences between Scientology and Other Philosophies) by L. Ron Hubbard audiobook

Különbségek A Szcientológia És Más Filozófiák Között (Differences between Scientology and Other Philosophies)

By L. Ron Hubbard

Bridge Publications
0.87 Hours Unabridged
Format: Digital Rental (In Stock)
  • Regular Price: $3.95

    Special Price $1.58

“Az igazság szabadsága nem az a dolog, amiről az Ember nevezetes lett volna. Egyáltalán nem erről volt nevezetes. Az Ember pont az ellenkezőjéről volt nevezetes: egy olyan valamitől való rabszolgaságról, amiről valaki azt mondta, hogy igaz. És ez nagy mértékben különbözik az igazságok szabadságától.” —L. Ron Hubbard Minden emberi lény szeretné tudni az igazságot önmagáról, és törekszik arra, hogy az élet rejtélyeit saját megelégedésére megfejtse. Ezért aztán az évezredek során számtalan filozófiai és vallási iskola tett kísérletet arra, hogy az embereknek válaszokkal hozza el a megvilágosodást. De ahol ezeknek az iskoláknak a követői ragaszkodtak hozzá – mi több, követelték –, hogy az ő válaszaik legyenek a válaszok, ott emberek milliói előtt torlaszolták el a nagyobb szabadság felé vezető utat. Hiszen – ahogy azt a történelem is tanúsítja –, ha kényszerítünk valakit egy igazság elfogadására, ahelyett hogy hagynánk neki, hogy maga találjon rá, olyan ösvényen járunk, amely nem a szabadság felé, hanem a gondolat és a hit rabszolgaságához vezet.Ezért ebben a klasszikus összefoglalójában, amely az egyén igazság utáni kutatásáról szól, L. Ron Hubbard felvázolja a központi alapelveket, amelyek mássá teszik a Szcientológiát – azokat az alapelveket, amelyek szerint minden személy saját személyes kutatásba kezd, hogy felfedezze az igazságot. Ahogy az egyének a felfedezés és kaland egyedülálló útján végigmennek, új meglátásokra és megértésekre tesznek szert egészen addig, míg önmagukkal és az élettel kapcsolatos alapvető kérdéseik teljes megelégedésükre meg nem oldódnak. És ahogy haladnak ezen az úton, egyre inkább elérik azt a maradandó szabadságot, amely csak abból származhat, hogy tudják, mi az igaz számukra.

Learn More
Membership Details
  • Only $12.99/month gets you 1 Credit/month
  • Cancel anytime
  • Hate a book? Then we do too, and we'll exchange it.
See how it works in 15 seconds

Summary

Summary

“Az igazság szabadsága nem az a dolog, amiről az Ember nevezetes lett volna. Egyáltalán nem erről volt nevezetes. Az Ember pont az ellenkezőjéről volt nevezetes: egy olyan valamitől való rabszolgaságról, amiről valaki azt mondta, hogy igaz. És ez nagy mértékben különbözik az igazságok szabadságától.” —L. Ron Hubbard

Minden emberi lény szeretné tudni az igazságot önmagáról, és törekszik arra, hogy az élet rejtélyeit saját megelégedésére megfejtse. Ezért aztán az évezredek során számtalan filozófiai és vallási iskola tett kísérletet arra, hogy az embereknek válaszokkal hozza el a megvilágosodást. De ahol ezeknek az iskoláknak a követői ragaszkodtak hozzá – mi több, követelték –, hogy az ő válaszaik legyenek a válaszok, ott emberek milliói előtt torlaszolták el a nagyobb szabadság felé vezető utat. Hiszen – ahogy azt a történelem is tanúsítja –, ha kényszerítünk valakit egy igazság elfogadására, ahelyett hogy hagynánk neki, hogy maga találjon rá, olyan ösvényen járunk, amely nem a szabadság felé, hanem a gondolat és a hit rabszolgaságához vezet.Ezért ebben a klasszikus összefoglalójában, amely az egyén igazság utáni kutatásáról szól, L. Ron Hubbard felvázolja a központi alapelveket, amelyek mássá teszik a Szcientológiát – azokat az alapelveket, amelyek szerint minden személy saját személyes kutatásba kezd, hogy felfedezze az igazságot. Ahogy az egyének a felfedezés és kaland egyedülálló útján végigmennek, új meglátásokra és megértésekre tesznek szert egészen addig, míg önmagukkal és az élettel kapcsolatos alapvető kérdéseik teljes megelégedésükre meg nem oldódnak. És ahogy haladnak ezen az úton, egyre inkább elérik azt a maradandó szabadságot, amely csak abból származhat, hogy tudják, mi az igaz számukra.

Reviews

Reviews

Author

Author Bio: L. Ron Hubbard

Author Bio: L. Ron Hubbard

L. Ron Hubbard (1911–1986), with nineteen New York Times bestsellers and more than 230 million copies of his works in circulation, was among the most acclaimed and widely read authors of the twentieth century. As a leading light of American pulp fiction through the 1930s and 1940s, he was further among the most influential authors of the modern age. Indeed, from Ray Bradbury to Stephen King, there is scarcely a master of imaginative tales who has not paid tribute to him.

Titles by Author

Details

Details

Available Formats : Digital Rental
Category: Nonfiction/Religion
Runtime: 0.87
Audience: Adult
Language: Hungarian